NACHT VAN DE LEEUW

SPIRITUELE AVOND/NACHTWANDELING

08-08-2020

22.00 uur tot 01.00 uur.

Woensdrechtse heide.

 

Tijdens deze Spirituele Natuurwandelingen komt u in aanraking met de aura van bomen , de straling van wateraders , de kracht van leylijnen, de uitstraling van de bodem en kosmische instraling .

Op 26 juli begon de astrologische Leeuwenpoort zich langzaam te openen. Deze opening in de sterren bereikt haar hoogtepunt op 8 augustus, en sluit weer op 12 augustus. Onder invloed dierenriemteken ‘Leeuw’ komt er daarom een sterke energie vrij, waarbij de eigenschappen van de Leeuw voelbaar zijn. Dit is voor veel mensen het startpunt van een nieuwe fase waarin zij meer zichtbaar worden en in hun kracht gaan staan. Ook is het een fase waarin er grote veranderingen plaatsvinden die de toon zetten voor komend jaar…

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is, de energetische scheiding tussen onze wereld en de rest van het universum. De energie is dus extreem voelbaar. Het zijn kruispunten van tijdgolven die het ontvangen van de kosmische kennis, als je er voor open staat, makkelijker maken.

Leeuwenpoort 8 augustus: hogere energiefrequenties en sterkere innerlijke kracht ,dus voor ons de reden om op deze dag een avond/nachtwandeling te organiseren .

We gaan om 22.00 uur op de afgesproken plek verzamelen , ongeveer halverwege de wandeling gaan we op een bijzondere plek in het bos mediteren .Verder gaan wij mee in het moment , de energie en wat er verder mag gebeuren.  Wij zorgen voor een hapje en een drankje . De details worden na aanmelding doorgegeven . Deelname kost 15 euro per persoon . (Wij willen de groep niet te groot maken , maximaal vijftien personen.)