Counseling

 

Counseling is gesprekstherapie , gebaseerd op jouw hulpvraag, om blokkades op te lossen.
Samen gaan we aan de slag om onverwerkt verdriet , stagnaties in jouw ontwikkeling , manieren om vooruit te kunnen door nieuwe handvaten te vinden om zo tot een passende behandeling te komen. Het draait om jouw beleving en wensen als we kijken naar mogelijke oplossingen. Een belangrijk onderdeel van spiritueel counselen is het aanleren van  ontspannings- , aardings- en bewustzijnsoefeningen die je kunt blijven gebruiken .  Deze therapievorm levert je nieuwe inzichten , begrip voor jezelf ,geeft je antwoorden en focust op het benutten van ongebruikte mogelijkheden. Counseling kan ook heel goed werken bij rouwverwerking en het oplossen of hanteren van problemen die persoonlijke groei en ontwikkeling tegenwerken.

Afhankelijk van het intakegesprek wordt er een counselingstraject opgestart. Een dergelijk traject bestaat uit individuele gesprekken van een uur .

Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om losse gesprekken af te spreken . Het is een gestructureerd proces naar verbetering , moet voor iedereen haalbaar zijn, uitvoerbaar, realistisch en vooral passen bij de individuele behoefte van de cliënt.

Counseling is geschikt voor iedereen met aanhoudende stress , het niet optimaal kunnen functioneren en wanneer er behoefte is om hulp in te roepen bij het zoeken naar antwoorden. Wij zullen na een intakegesprek een vrijblijvend advies geven wat betreft de mogelijkheden of doorverwijzen als dat nodig is.

Bij een counseling consult van uur wordt een tarief gehanteerd van 65 euro .