Edelsteen therapie voor uw huisdier

 

Alle dieren zijn goed te behandelen door middel van edelsteentherapie wanneer goed gekeken wordt naar de leefomstandigheden en de achtergronden van het dier.

Dieren hebben ook chakra’s en ze kunnen veel baat hebben bij het dragen van edelstenen. Als de steen niet aan de halsband gedragen kan worden kan er voor gekozen worden om een mineraal in ruwe vorm in de directe leefomgeving van het dier te leggen.

Bij honden en katten is het dragen van een steen aan de halsband heel effectief .

Bij honden kan de juiste steen helpen bij overactief zijn , angst , verdriet loslaten , blaasproblemen , zelfvertrouwen bevorderen , huidproblemen , allergie , ook helpt het honden die veel alleen moeten zijn en natuurlijk nog veel meer . Dit zijn de meest voorkomende klachten.

Bij katten werkt de juiste steen erg goed bij allergische problemen , huidproblemen , luchtwegen , blaasgruis , plasproblemen , nieraandoeningen , angst , stress om maar een aantal klachten te noemen .

Als u voor uw huisdier een steen wilt bestellen dan kunt u ons een mail sturen met een foto van het dier , een korte beschrijving van de klachten en , indien mogelijk , zijn of haar geboortedatum . Wij gaan de foto van uw huisdier uitpendelen om zo de juiste steen te selecteren en we voeren als intermediair een spiertest uit om de keuze van de steen extra te bevestigen . Hebben we de juiste steen gevonden dan sturen wij deze binnen vijf werkdagen toe met een uitleg over de steen en diens werking .

De kosten zijn euro 12.95 excl. verzendkosten .